NORGES DØVEFORBUND

MØRE OG ROMSDAL 

STOREVÅGEN 75, 6020 ÅLESUND

STIFTET 24. MAI 1924

   Konto: 3900 34 73027

Hei til medlemmene og ikke medlemmene også. Ja, Møre og Romsdal har en nyhet, som vi ønsker å dele med dere. Vi har informert nylig, men ikke alle som har fått denne informasjonen. Hva? Jo, vi har ansatt en person i 20 % stilling som daglig leder. En person har takket ja til 20% stilling og vi er glade. Hvem er personen? Jo, det er Cecilie Måseidvåg, gratulerer til henne. Vi gleder oss å ha henne som ansatt og samarbeid med henne. Hvis dere lurer på hvordan dere kan ta kontakt med henne. Kan sende e-post til henne, samme som før post@mrdf.no. Dere kommer til å møte henne i mellom.
 
Ja, ny sak, nå i mai måned 24.-26. mai hva som skal skje? Jo, døveforeningen har bursdag og fyller 100 år, og skal feire i Kristiansund. Mer informasjon kommer snart med program og osv. Følg med hjemmesiden, Facebook og Instagram.
 
Noen lurte på og spurte om Døves Kulturdager? Jo Planleggingen er under prosess og hjemmesiden er snart ferdig, noe ting igjen som skal på plass først, men datoen er samme som før: 27.-29.09. Vi gleder oss veldig til å gjennomføre Døves Kulturdager, vi skal informere dere om hjemmesiden, Facebook og Instagram. Ok.