new logo

Hei!
Jeg skriver til dere som spiller, eller har spilt bridge. Vet dere at i dag er det slik at du kan være med i en bridgekonkurranse hjemmefra? Du kan sitte i godstolen og spille bridge ved hjelp av en iPad eller en laptop....
I “gamle” dager var det slik at når vi skulle være med i en bridgekonkurranse, måtte vi fysisk forflytte oss til spillelokalet. I dag er det noe som heter Real Bridge, som gjør at vi bare kan logge oss på og delta i konkurranser. På nordisk plan er det slik at hver tirsdag spilles det parturnering, som begynner kl. 18.30. Du kan enten avtale med makker på forhånd eller søke makker via Real Bridge. Hver tirsdag er det fra 4-5 bord og oppover (sist tirsdag var det 6 ½ bord), og deltakelsen er stigende.
Årets nordiske mesterskap for par skal avvikles gjennom Real Bridge fredag 5. mai (fra kl. 18.30) og lørdag 6. mai. Arrangør er Oslo Døves Bridgeklubb. De siste årene har deltakelsen i nordisk gått nedover, så vi håper at det å slippe å reise (og ikke minst spare penger) vil gjøre at flere blir med.
Adressen til Real Bridge finner du på Nordisk Deaf Bridge på Facebook. I god tid før hver spilling på tirsdager vil du finne hvilken adresse du skal logge deg på.
Real Bridge er et resultat av pandemien. Da pandemien herjet, var det begrensninger i å møtes fysisk. Bridgekonkurranser var ikke tillatt, og dermed ble det jobbet med å utvikle spilling på nettet.
Høres dette fristende ut? Vil du vite mer? Du kan kontakte meg eller noen fra Oslo Døves Bridgeklubb, - eller logge deg inn en tirsdag og se hvordan det foregår.
mvh Svein Arne